Често задавани въпроси (FAQ)

Как да поръчам?

Поръчката в bellagourmet.eu става в три стъпки. Избирате продукта, който желаете да поръчата и натиската бутона "Купи" (продуктът се добавя в количката). След това преминавате към следващата стъпка, в която да попълните данните за Вашата поръчка и натискате бутона "Продължи". Така стигате до последната, трета стъпка от поръчката, в която да изберете предпочитан от Вас начин на плащане и начин на доставка и настискате бутона "Поръчай". Това е!

Платформата предлага и още един начин за поръчка - Бърза поръчка само с попълване на мобилен телефон.

Мога ли да поръчам по телефона?

Не, поръчки се приемат само онлайн през сайта www.bellagourmet.eu Какъв е срокът за доставка? Направените поръчки се обработват до 24 ч. и се потвърждават по телефона. Времето за доставка на поръчки до адрес е от 24 часа до 7 работни дни.

Каква е цената за доставка?

Доставката се извършва с куриерска фирма "Еконт Експрес" ООД и "Спиди" АД Всички наши клиенти използват % отстъпка от цените за доставка от общите условия

за София и районите около нея доставка с наш куриер на цена 4.90 лв * вижте условия

Доставката е безплатна за поръчки над 100 лв. и Абонамент .

Какво става, ако даден артикул е изчерпан?

В случай, че заявен от Вас артикул е изчерпан, поръчката Ви ще бъде частично изпълнена. Липсващите продукти ще бъдат извадени от Вашата сметка. Няма да бъдат заменяни.

Ако имате проблем или въпрос свързан с предлаганите от нас продукти или услуги и не намирате неговото решение сред изброените по-горе, ще се радваме да се свържете с нас