Доставка и Плащане

ПОРЪЧКИ СЕ ПРИЕМАТ ПРИ ЗАСИЛЕНИ МЕРКИ НА САНИТАРНО-ХИГИЕННА ДИСЦИПЛИНА

Поръчки през сайта се приемат денонощно - 24 ч.

Минимална стойност на поръчка 30 лв.

Поръчките се обработват и доставят в рамките от 2 до 4 работни дни. Освен случаите, в които в страницата на продукта е посочен друг срок за доставка.

При поръчка през събота, неделя и/или национални празници, заявката Ви ще бъде обработена в първия работен ден и може да очаквате Вашите продукти до 72 часа

ДОСТАВКА:

Доставката се извършва с куриерска фирма "Еконт Експрес" ООД и "Спиди" АД Всички наши клиенти използват % отстъпка от цените за доставка.

за София и районите около нея доставка с куриер цена 4.90 лв * вижте условия

*условия за доставка за София от наш куриер

  • Необходимо е да посетите най-удобния за вас клон на която и да е банка

(ако е клон на „УниКредит Булбанк“ АД банковата такса е по-ниска, тъй като и нашите сметки са в тази банка) и да преведете дължимата сума с основание номер на поръчката

Направените поръчки се обработват до 24 ч. и се потвърждават по телефона. Времето за доставка на поръчки до адрес е от 24 часа до 7 работни дни.

В случай, че потребителят не бъде намерен на посочения от него адрес, се счита че доставката е извършена в срок и за повторно посещение се дължи допълнителна такса от 4.00 лева.

Начини на плащане

Всички цени на стоки в електронния магазин са в български лева, с включен ДДС. Цените са за единично количество и не включват разходите за доставка, освен ако не е изрично упоменато.

Цената и разходите за доставката могат да бъдат платени по следните начини:

  • с наложен платеж, при доставката - в брой от Клиента или от трето лице, от името на Клиента;

  • по банков път, с превод към банкова сметка