Шоколадови бонбони Бейлис Колекция Пралина 490 гр

  • Марка: Baileys
  • Кат. номер:B132

Baileys Collection 490g

Мечтаната комбинация от шоколад и ликьор намира своето съвършенство в тази голяма пралинова кутия, пълна с шоколад Baileys!

Елегантната кутия Baileys Collection съдържа пралина от черен и бял шоколад, както и млечен шоколад, овкусен с ликьор, брауни и кафе. Идеалният подарък за възрастни любители на шоколада, когато малко лукс е задължителен!

В елегантната кутия ще намерите пралина от черен и бял шоколад, както и млечен шоколад със сърцевина от брауни, карамел и кафе. И оригиналния ирландски крем ликьор на Бейли, разбира се! Шоколадът и ликьорът са истинска двойка мечта, деликатният аромат на крем ликьора придава на шоколада нотка на лукс. Голямата шоколадова кутия Baileys Collection е разкошна закуска за възрастни, точно за Коледа и други случаи, когато малко повече лукс е задължителен!

Не забравяйте да разгледате другите ни продукти на Baileys!

Характеристики на продукта пралина Baileys Chocolate Collection (490 g).
Насладете се на мечтаната комбинация от шоколад и ликьор с нашата огромна кутия за шоколади Baileys, която заобикаля докосване на лукс!
Шоколадови пралина, направени от черен и бял шоколад, както и от млечен шоколад, овкусени, наред с други неща, с ликьор Baileys, кафе и брауни - идеални за възрастни, които обичат шоколад!
Марка: Baileys Chocolate Collection
Нето тегло: 490 грама
Размери на опаковката: 30 x 39 x 4,5 см
Съдържа по-малко от 1% алкохол, не е подходящ за деца
Съдържа мляко, пшенично брашно, бадеми и соя, може да съдържа следи от ядки.