Подаръчни кошници по Ваш Избор

Доставка на оригинални кошници с разнообразни подаръци в София и страната

Кошниците се добавят с продукти от сайта на Белла Гурме www.bellagourmet.com

Търсите специален подарък за предстоящ Рожден ден, Имен ден ,Фирмен подарък или кошница за подарък за всеки друг повод, тук ще намерите идеалния подарък за Вас.
През цялата година предлагаме и страхотни кошници за подаръци за Коледа, Свети Валентин, Великден,Фирмени Подаръци, Подаръци за клиенти, Благодарности, Рожденни дни,  Ден на майката, Ден на бащата, Оценяване на учителите, Сватбени подаръци или друг специален ден . Пазарувайте с нас, за да намерите най-добрите предложения за подаръци , които със сигурност ще впечатлят. 

Всяка кошница е индивидуализирана и направена според желанията на получателя и подробности за поръчката и като такава всяка кошница е уникална и не може да бъде копирана.

Създайте своя собствена кошница с нас! Персонализирайте своя собствен подарък!
Можете да напълните вашите персонализирани подаръци с луксозни продукти по ваш избор, изберете от нашата гама от здравословни и гурме храни, включително сирена, шоколади и  международни гурме продукти.

а ние предлагаме набор от елегантни кутии  и кошници в редица стилове и размери и красива аранжировка , за да съчетаят идеално толкова лакомства и продукти , колкото искате и да впечатлите.

Щастливи сме да персонализираме подарък за вас, така че да отразява вашите собствени желания, бюджет, фирмена марка или специални изисквания.

Ще се радваме да ви изпратим снимка на готовата кошница, когато е готова да ви бъде доставена. Моля, посочете в бележките към поръчката дали искате да получите снимка преди доставката.

Без значение повод, направете го запомнящо се с впечатляващи кошници  за гурме подаръци, които да споделите с приятели и близки.
Ние внимателно ще опаковаме всичко за вас и ще го доставим на желаната от вас дата.
Ако не можете да намерите това, което търсите онлайн, просто ни попитайте!

 

Kошница голяма/ - 40 см. х 38 см. х 32 см.     - 15 лв
Kошница /средна/ - 35 см. х 34 см. х 27 см. - 13  лв
Kошница /малка/ - 30 см. х 29 см. х 22 см.10 лв