КАФАРЕЛ бонбониера Great selection 250 г

  • Марка: Caffarel
  • Кат. номер:801337

Фин асортимент от най-добрите шоколадови бонбони Caffarel.
Елегантна и престижна подаръчна кутия, съдържаща селекцията от специалитети Caffarel, включително: Gianduia 1865, Caffarel Piemonte Dark, Caffarel Piemonte Classico.

Джандия 1865:
Нежно кадифено върху небцето, Gianduiotto Caffarel и до днес се произвежда по древния метод на екструзия, като се използва само скъпоценният лешников пиемонт.
Състав: захар, "HAZELNUT Piedmont I.G.P." 28%, какаова паста, пълно Мляко на прах, какао НОМЕР, АЛМОНДИ, ванилов прах. Може да съдържа СОЯ.
 
Класически Пиемонт:
Интензивността на парфюма, ароматът на шоколада джандия, хрупкавостта на цели лешници ... Пиемонт е деликатес, който е трудно да се съпостави!
Състав: HAZELNUT 41,5%, захар, какаова паста, какао НОМЕР, пълно Мляко на прах, АЛМОНДИ, емулгатор: лецитини (SOYA), ванилин.
Без глутен
 
Тъмният Пиемонт:
Интензивността на парфюма, ароматът на тъмен шоколад, хрупкавостта на цели лешници ... Пиемонт е деликатес, който е трудно да се съпостави! Опитайте в тъмната версия! Тъмните шоколадови бонбони Piedmont се продават в торби от 1000 g.
Състав: HAZELNUT 35%, захар, какаова паста, какао НОМЕР, обезмаслено какао на прах, пълно Мляко на прах, безводно БУТЕ, АЛМОНДИ, емулгатор: лецитини (SOYA), ванилин. Какао: 30% минимум
Без глутен

Пиемонте е истинска наслада, породена от кадифената нежност на шоколада Джандуя и хрупкавостта на най-качествените цели лешници.

Защо КАФАРЕЛ ШОКОЛАД  е толкова специален?
Какао, от дървото до шоколада.
Оригиналът: Caffarel изобретил Джандуиотто през 1865г
Подбрани качествени съставки: най-финият шоколад, най-добрите лешници
Джандуйото представлява комбинация от какао и печени пиемонтски лешници, като в процеса на производство е използван уникалният метод,
наречен „екструзия“.
Майсторството на занаятчиите и внимание към детайлите и високото качество на опаковки правят Caffarel един перфектен подарък!