Марки
Цена
 лв.
 лв.

Сухи колбаси

Филтри
Подреди по
Медитеранео сушен колбас вакум 150 гр

Средиземноморски сушен колбас от ситно накълцано свинско месо и червен пипер. За приготвянето на Мед

Чоризо Пикантен вакум 150 гр

Пикантен сушен колбас от свинско месо и много червен пипер, популярен в средиземноморската и латиноа

Шпек Деликатесен 0,250

Шпеков салам Деликатесен е траен варено-пушен колбас, приготвен от свинско месо и цели зрънца черен